Inkasso

Inkassofirma – din samarbejdspartner til inddrivelse/inkasso

​Ønsker du hjælp fra et professionelt inkassofirma med alt fra det indledende inkassovarsel til den efterfølgende inkasso? Så kan vi hjælpe dig. Hos HB Inkasso – Service & Administration udfører vi alle former for inkassoservice, og vi er gerne med hele vejen fra inkassovarslet til fogedretten. Vores sagsbehandling dækker inddrivelse overalt lige fra Aabenraa i Syd, til Esbjerg i Vest, Aalborg i Nord, samt Fyn, øerne og Sjælland i Øst.

Vi hjælper med rykkerprocedure, inkassovarsel og inkasso fra A-Z

Debitorstyring, inddrivelse og inkasso giver grå hår i hovedet for de fleste. Det er bogholdernes skræk. Det tager al for meget tid, og derfor bliver det lagt til side til en anden dag. Det er meget sjovere og nemmere at skrive fakturaer og få penge i kassen.

Vi hjælper gerne med at lave en plan med fastlagte rykkerprocedurer. Planen gør det daglige debitorarbejde både nemmere og mere effektivt. Dertil kommer, at du sparer både tid og penge.

Planen sikrer samtidig, at du opfylder Inkassoloven, herunder også Renteloven, og du får naturligvis forslag til de tekster, der skal stå i rykkerne. Vi tilbyder også hjælp til opsætning af selve rykkerproceduren.

Når rykkerproceduren er afsluttet i din virksomhed, sender du sagen til inkasso hos os, og så klarer vi alt fra inkassovarsel til fogedret, dvs. Inkasso fra A-Z. Nemmere bliver det ikke. Vi tilbyder kort sagt et ret unikt koncept med enkeltsagsinkasso uden binding og uden krav om et bestemt antal sager.

Erfaring viser, at ingen udeståender er for små til at sende til inkasso.

Hvad er inkasso?

Inkasso handler om inkassering af gæld. En inkassoforretning starter med en generel rykkerproces, hvor kreditor selv meddeler debitor, at der er en forfalden gæld. Herefter kan sagen overgå til et inkassofirma eller en advokat, som kontakter debitor. Her er der tale om udenretlig inkasso. Hvis debitor ikke betaler eller indgår en aftale, begynder den indenretlige inkasso, som involverer domstolene.

Få en aftale med et professionelt inkassofirma

Kontakt os på (+45) 69 15 81 41 eller kontakt@hbinkasso.dk for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for enkeltsagsinkasso, og hvordan vi som et professionelt inkassofirma kan hjælpe din virksomhed.​