Genoptagelse / overvågning

”Gamle sager” der har været til inkasso og i fogedretten for flere år siden har det med at blive ”glemt”. De originale dokumenter ligger måske i ”boksen” eller sidder i en mappe, som skal gennemgås, når du engang får tid. Desværre glemmer de fleste at få gjort noget ved de gamle sager, hvorfor de forældes og må føres til tab. Men du har måske stadig en mulighed for at få pengene hjem, hvis du sørger for at få fulgt op på de gamle krav. Ved gennemgang af dokumenterne og de gamle bilag, kan jeg afklare om kravene er forældet. Er de ikke det, kan sagerne ”genoptages”.

Jeg sender en opkrævning til debitor og måske lykkes det at få en afdragsordning så kravet i sidste ende bliver betalt. Sagen vil også kunne genindbringes for fogedretten, så kravets levetid forlænges. Jeg tilbyder også overvågning af dine inkassosager samt inkassovarsel – så du slipper for at holde øje med, om kravene er på vej til at blive forældet.

Har du nogle spørgsmål?

Har du brug for mere viden om gamle krav, forældelse og genoptagelse af dine sager er du mere end velkommen til at kontakte mig på 69 15 81 41 eller kontakt@hbinkasso.dk.

Få en gennemgang og genoptagelse af evt. gamle krav, der tidligere har været i fogedretten eller ønskes indbragt for fogedretten for at undgå forældelse.